Deventer Musical http://www.deventermusical.nl Wed, 23 Aug 2017 14:01:42 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0 Monique Braam – Regie http://www.deventermusical.nl/monique-braam-regie/ http://www.deventermusical.nl/monique-braam-regie/#comments Wed, 23 Aug 2017 13:55:42 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=642 Ik werd enthousiast voor een concertante uitvoering van een musical na het zien van een paar geweldige versies van verschillende musicals op tv. Hoe puur is het om je zo aan het publiek te vertonen. Geen prachtige decors om je achter te verschuilen, geen uitgebreide kostuums, grime of pruiken. Hier gaat het om de essentie […]

The post Monique Braam – Regie appeared first on Deventer Musical.

]]>
Ik werd enthousiast voor een concertante uitvoering van een musical na het zien van een paar geweldige versies van verschillende musicals op tv. Hoe puur is het om je zo aan het publiek te vertonen. Geen prachtige decors om je achter te verschuilen, geen uitgebreide kostuums, grime of pruiken. Hier gaat het om de essentie van het verhaal, over emotie en over inleving.
Veel zin heb ik dan ook om de komende tijd met een groep mensen aan de slag te gaan en ze te helpen met juist die verdieping, theatrale presentatie en inleving. Een spannende zoektocht naar een authentieke eigen versie van Anatevka die ik met heel veel plezier aanga.

Doe jij mee?

Geef je snel op voor de audities via en je ontvangt begin september alle informatie en oefenmateriaal.

The post Monique Braam – Regie appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/monique-braam-regie/feed/ 0
Kas Driessen – Muzikaal leider http://www.deventermusical.nl/kas-driessen-muzikaal-leiderzangcoach/ http://www.deventermusical.nl/kas-driessen-muzikaal-leiderzangcoach/#comments Wed, 23 Aug 2017 13:53:00 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=637 Mijn naam is Kas, ik ben 22 jaar en dit jaar afgestudeerd aan het conservatorium richting Muziektheater. Voor mij ligt de basis van ieder gezongen nummer in de inleving en tekstbehandeling. Deze zijn van cruciaal belang, zeker bij een concertante uitvoering als Anatevka in Concert, waar je geen gebruik maakt van bijvoorbeeld een decor om […]

The post Kas Driessen – Muzikaal leider appeared first on Deventer Musical.

]]>
Mijn naam is Kas, ik ben 22 jaar en dit jaar afgestudeerd aan het conservatorium richting Muziektheater.
Voor mij ligt de basis van ieder gezongen nummer in de inleving en tekstbehandeling. Deze zijn van cruciaal belang, zeker bij een concertante uitvoering als Anatevka in Concert, waar je geen gebruik maakt van bijvoorbeeld een decor om een context te scheppen. Je moet het publiek volledig meenemen in het verhaal dat je vertelt (zingt). Dit is waar ik met veel enthousiasme aan wil werken bij de komende productie van Muziektheater Deventer.

Wil je ook meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op voor de auditie. Begin september ontvang je dan oefenmateriaal, zodat je tijd genoeg hebt om een nummer uit te kiezen en in te studeren.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar .

We repeteren op de maandagavonden en de auditie is maandag 2 oktober.

The post Kas Driessen – Muzikaal leider appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/kas-driessen-muzikaal-leiderzangcoach/feed/ 0
Waagstuk http://www.deventermusical.nl/waagstuk/ http://www.deventermusical.nl/waagstuk/#comments Sun, 17 Jul 2016 10:29:08 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=624 Deventer Musical brengt op 21, 22 en 23 april 2017  de speciaal voor Deventer Musical geschreven musical Waagstuk. Over Waagstuk Scriptschrijver Christine Geense en componist Anton Wolvekamp, allebei jonge maar ervaren talenten, hebben zich verdiept in de geschiedenis van de stad Deventer en de artistieke mogelijkheden van Deventer Musical. Het resultaat is een vlot geschreven […]

The post Waagstuk appeared first on Deventer Musical.

]]>
Deventer Musical brengt op 21, 22 en 23 april 2017  de speciaal voor Deventer Musical geschreven musical Waagstuk.

Over Waagstuk

Scriptschrijver Christine Geense en componist Anton Wolvekamp, allebei jonge maar ervaren talenten, hebben zich verdiept in de geschiedenis van de stad Deventer en de artistieke mogelijkheden van Deventer Musical. Het resultaat is een vlot geschreven musical voor een breed publiek met pakkende dialogen en verrassende, meerstemmige koorwerken en solonummers.

Het verhaal is geen traditionele, historische musical over Deventer, maar een verhaal waarin de relaties tussen inwoners in het begin van de 20e eeuw centraal staan. Een interessante tijd om de veelzijdigheid van de stad te presenteren. De handel en het bedrijfsleven. De relatie met het platteland. De contacten met Indië. Zoals gezegd staan persoonlijke relaties centraal. Liefdesrelaties, maar ook de verhoudingen tussen werkgevers en arbeiders en boeren en stadsmensen.

Het verhaal

Deventer, 1910. De stad barst bijna uit zijn voegen van de bedrijven en fabrieken. Huisjes en werkplaatsen worden overal en nergens gebouwd. In het hart van al deze bedrijvigheid zit de twintigjarige Eveline Gosschalk, dochter van de burgemeester, zich stierlijk te vervelen. Haar vader Hendrik Gosschalk is druk op het Stadhuis; haar gouvernante Beatrijs hanteert een strikte scheiding tussen werk en privé, haar beste vriendin Anna is van een andere klasse en werkt elke dag als wasvrouw in de Stoom-, Wasch-,Bleeck-en Strijkinrichting, en haar kersverse verloofde, de beruchte Deventer zakenman en pandjesbaas Herbert van Eijdenhout, is… tja, wat doet hij eigenlijk…?

Niemand die het precies weet behalve Manus, de barman van de Heerensociëteit die van alle roddels op de hoogte is. Van Eijdenhout komt elke dag met andere heren van de welgestelde klasse samen in de soos, om te klagen over het werk en het leven. Van Eijdenhout wil, zodra hij eenmaal getrouwd is met Eveline, zo snel mogelijk naar Oost-Indië vertrekken. Hij heeft Nolle Klunder, een talentvol en kundig boer en de man van Anna, gevraagd mee te gaan als zijn landbouw-opzichter. Voor veel Deventenaren is Indië het beloofde land. Het is ook dé reden waarom de avontuurlijke Evelien een huwelijk met Van Eijdenhout overweegt. Maar haar beste vriendin Anna is juist fel gekant tegen het huwelijk.

De werkende klasse van Deventer begint zich te organiseren in vakbonden; het volk komt meer en meer in opstand tegen Van Eijdenhouts exorbitante huurprijzen en uitbuiterij. Anna is een van hen. Ze moet niets van Van Eijdenhout hebben en vermoedt dat hij enkel uit is op Eveline’s geld. Een felle ruzie tussen de twee vrouwen lijkt een einde te maken aan een jarenlange vriendschap. Maar dan vliegt het dure landhuis van Van Eijdenhout plotseling in de hens en wordt Nolle gearresteerd voor brandstichting. Handelde Nolle in opdracht van de vakbonden? Of is er meer aan de hand? Wat weet Manus? En waarom heeft Van Eijdenhout plotseling zo’n haast om naar Indië te vertrekken?

In ‘Waagstuk, een Deventer musical’ gaan historische feiten en fictie hand in hand. Het is een musical over sterke mensen in zwakke posities, die zich niet zomaar laten kisten. Een stuk met sterke vrouwen- en stevige mannenrollen, en een verhaal waarin ruimte is voor humor en ontroering. Maar vooral is het een musical over lef – het lef om te durven dromen, het lef om verder te kijken dan je eigen wereld, het lef om voor jezelf op te komen, het lef om lief te hebben, en, boven alles, over het lef van de Deventenaar.

 

Script Christine Geense
Componist Anton Wolvekamp

 

Wil je meedoen aan deze ‘Deventer Musical’?

Repetities starten op 5 september 2016. Er zal wekelijks op maandagavond gerepeteerd worden van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Aanmelden kan via deze link: http://goo.gl/forms/tICRkkornl21eBxD2

The post Waagstuk appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/waagstuk/feed/ 0
Beetje Stout: Joalycke Van Neck http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-joalycke-van-neck/ http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-joalycke-van-neck/#comments Mon, 13 Jun 2016 09:00:37 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=575 Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag is Joalycke van Neck aan het woord. Na een aantal jaar Deventer Musical watertandend te hebben gevolgd kwam eindelijk een project op mijn pad waarvoor ik de tijd had om mee te kunnen doen. Stond […]

The post Beetje Stout: Joalycke Van Neck appeared first on Deventer Musical.

]]>
Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag is Joalycke van Neck aan het woord.

Na een aantal jaar Deventer Musical watertandend te hebben gevolgd kwam eindelijk een project op mijn pad waarvoor ik de tijd had om mee te kunnen doen. Stond ik de vorige keren nog kwijlend aan de zijlijn bezet door andere producties. Nu kon ik mij vol goede moed opgegeven voor de auditie, niet wetende dat ik later herstellende van een “stoute” luchtweginfectie de auditie moest volbrengen.

Na de auditie ronde te hebben overleefd (letterlijk) en helemaal hersteld begon het repetitie proces van “beetje Stout”. Tijdens de 1ste paar repetities viel het al op dat een paar leden een hechte familie waren door velen jaren van producties samen. In het begin van de repetities heb ik dan ook vaak aan het einde daarvan mij afgevraagd of ik daar als “vreemde eend” wel tussen zou passen. Ik kende immers helemaal niemand van tevoren. Het bleek verder ook al snel dat een “beetje stout” voor iedereen een andere invulling was en dat veel van deze kanten van deze woorden ook belicht zouden worden in de voorstelling.

Hoewel deze verschillen vooral in het begin zichtbaar waren kwam alles samen in het werkweekend op een boerencamping in Teuge. Naast dat alle nummers voor iedereen duidelijk werden gezet en gezongen onder de leiding van Monique en Lise was er ook veel aandacht om elkaar beter te leren kennen. Dit is ook zeker gelukt en daarnaast hebben enkelen vrees ik door mij een “weerwolf” verslaving opgelopen. Want wie wist dat die onschuldige mededeelnemer stiekem ’s nachts een weerwolf was die in 1 zet uit spel zet?!

Voor mij was het tot slot weer fijn terug te gaan naar een oude bekende: de musical. Na als kind alleen maar musicals te hebben gedraaid en gezongen (mijn familie is er nog van aan het herstellen) ben ik een aantal jaar ‘verleid’ door de popmuziek. Tijdens de repetities kwam ik er weer helemaal achter waarom ik van musical hou. De combi muziek en theater maakt mij altijd weer warm en blij van binnen. En helemaal als ik het zelf mag opvoeren. Kortom als mij de vraag wordt gesteld de volgende keer weer? Dan heeft mijn stukje die vraag hopelijk al beantwoord!

 

Werkweekend-2100 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-192 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-204

The post Beetje Stout: Joalycke Van Neck appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-joalycke-van-neck/feed/ 0
Beetje Stout: Esther Oosterman http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-esther-oosterman/ http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-esther-oosterman/#comments Mon, 13 Jun 2016 07:51:43 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=583 Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag blikt Esther Oosterman terug. Esther gaat ‘een beetje stout’! Eindelijk weer met Deventer Musical de planken op. Na een tijdje geen grote of kleine productiemogelijkheden bij DM te hebben ben ik een jaartje “vreemd gegaan”. […]

The post Beetje Stout: Esther Oosterman appeared first on Deventer Musical.

]]>
Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag blikt Esther Oosterman terug.

Esther gaat ‘een beetje stout’!

Eindelijk weer met Deventer Musical de planken op.
Na een tijdje geen grote of kleine productiemogelijkheden bij DM te hebben ben ik een jaartje “vreemd gegaan”. In Apeldoorn heb ik meegedaan met “Titanic”. Geweldige ervaring om deze musical voor de tweede keer op te voeren.

De mogelijkheid om bij DM in een kleine productie mee te doen sprak mij direct aan.  Een “vluggertje” zeg maar.

Na de audities (vreselijk maar helaas noodzakelijk) iedere maandag met een auto vol enthousiaste meiden op naar de andere kant van onze stad. In die auto hebben we gelachen, gehuild, gescholden en bekritiseerd.

Doordat ik persoonlijk geen enkel lied kende was het een hele opgave om alles thuis in te studeren. Daar zijn heel wat uurtjes in gaan zitten. Heel fijn dat we een dropbox vol hadden om mee te oefenen. Daarbij stond Lise aan onze zijde en maakte ze alles makkelijker om op te nemen. Ik heb enorm genoten van alle zangtechnieken en haar manier van werken.

Na een aantal weken waren de meeste nummers al zo’n beetje gezet. Behalve ‘Mam, ik ben een grote meid’. Tot ruim een week voor de voorstelling hadden we nog geen klik met wat we nu eigenlijk wilden. Tijdens het werkweekend kwam er pas een beetje schot in. Als achtergrondkoortje wil je toch een goed bedje zijn waar de solisten op kunnen slapen.

Ik vond het hele project heerlijk om te doen. Fijn om weer met oude bekenden op het podium te staan. Ik heb genoten van het werkweekend waar we echt als groep naar elkaar toe gegroeid zijn. Het was een dynamische groep waar de nieuwelingen en danseressen heel gemakkelijk in opgenomen konden worden.

Waar ik speciaal van genoten heb:

  • mijn aandeel in ‘It sucks to be me’.

Nog nooit kwam een compliment tijdens een repetitie zo binnen als die van Monique!

  • het lezen van soms erg pikante scenes in mijn boek tijdens ‘Dentist’
  • steeds vertrouwder worden met elkaar zodat ‘Lief zijn voor mama’ echt stout werd.
  • het groepsgevoel in theater Bouwkunde.

Geweldig dat we 2 stoute voorstellingen hebben mogen geven.

Maar nu ben ik echt toe aan een grote, minder stoute, productie!

Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-119 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-113 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-201 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-159 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-204 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-232

The post Beetje Stout: Esther Oosterman appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-esther-oosterman/feed/ 0
Beetje Stout: Marije Denekamp http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-marije-denekamp-2/ http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-marije-denekamp-2/#comments Thu, 09 Jun 2016 04:25:45 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=581 Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag Marije Denekamp haar verhaal. Wat heb ik dit gemist… Dat was het gevoel wat tijdens repetities vaak naar voren kwam. Ik speel al heel wat jaren mee bij Deventer Musical en na de musical Moulin […]

The post Beetje Stout: Marije Denekamp appeared first on Deventer Musical.

]]>
Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag Marije Denekamp haar verhaal.

Wat heb ik dit gemist… Dat was het gevoel wat tijdens repetities vaak naar voren kwam. Ik speel al heel wat jaren mee bij Deventer Musical en na de musical Moulin R. is het een periode flink stil geweest. Geen projecten en producties omdat er eerst een goede basis weer opgebouwd moest worden binnen de vereniging om echt verder te kunnen. Tussen Moulin R. en de audities van Beetje Stout heb ik vaak overwogen om een uitstapje te maken maar naar andere vereniging in de omgeving maar een drukke volle agenda en andere dingen weerhielden mij hier steeds van. Daarnaast weet ik tot de dag van vandaag niet of ik daar zal vinden wat ik bij Deventer Musical vind.

Auditeren vind ik altijd een zenuwslopende bedoeling zelfs met een artistieke leiding die ik echt goed ken. Toch was het bij Beetje Stout ook wel een beetje een feestje de avond van de auditie omdat ik heel wat mensen weer zag die ik al maanden niet gezien had. Dit zorgt ervoor dat bij mij de zenuwen een stuk minder aanwezig waren en ik nog altijd tevreden ben over deze auditie…

Niet lang na de audities kregen we het programma en de verdeling via de mail… Ik was verrast door het programma en de keuzes. Nummers die ik niet goed kende afgewisseld met echte klassiekers. Soms echt stout en soms in mijn ogen helemaal niet stout. Een programma waar we echt alle kanten mee op konden. Ik kreeg in ‘Dance ten, Looks three’ ‘It sucks to be me’ en ‘Mein Herr’ solozang en natuurlijk mocht ik meedoen met de koornummers. Een heerlijke uitdaging al met al. Vooral bij het nummer ‘Dance ten, Looks three’ kon ik mij nog helemaal geen voorstelling maken en het lag ook nog eens flink out of my comfort zone, een uitdaging dus.

In de repetities die volgen krijgen de nummers steeds meer vorm. Verrassende insteken worden gekozen en spel komt tot stand. De groep wordt ook steeds meer echt helemaal een groep en het blenden vindt niet alleen plaats in de samenzang maar ook in de groepscohesie.

‘Mein Herr’ wordt kwetsbaarder dan ik ooit gedacht had… ‘Dance ten, Looks three’ wordt een feestje wat ik samen met Judith mag ervaren en ‘It sucks’ is een puzzel die steeds beter in elkaar zit.
Ik geniet van ‘Hoera wij zijn normaal’ en de energie die ik ervaar van ons allemaal in dit nummer en ‘life is a happy song’ is zo heerlijk blij dat je gewoon een fijn gevoel krijgt van dit nummer als we het zingen. Iedere repetitie zie je weer groei en dit is zo gaaf. Soms denk je thuis dat je beter de maandagavond lekker lui op de bank kan doorbrengen maar uiteindelijk kom je met energie na afloop van de repetitie weer thuis, heerlijk!

Het repetitieweekend was wel een cadeautje dit repetitieproces. In dit weekend zijn we zo actief met het stuk bezig geweest met elkaar. Heerlijk!

En dan is het alweer 4 juni en sta je gewoon in een bloedheet knus lief theater Bouwkunde. Toitoitjes worden uitgedeeld, kostuums aangedaan en alle voorbereidingen vinden plaats en voor je het weet is het alweer een paar minuten voor aanvang en start het nummer ‘Steam Heat’ alweer en sta je te schitteren op het podium alsof je dit een paar weken geleden nog gedaan had.

Wat heb ik dit gemist. Gelukkig komt het stuk Waagstuk er nu alweer aan en kunnen we als Deventer Musical snel door met deze grotere productie! Ik heb er nu al zin in.

 

Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-101 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-194 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-104 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-131 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-157 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-162

The post Beetje Stout: Marije Denekamp appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-marije-denekamp-2/feed/ 0
Beetje Stout: Linda Bakker http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-linda-bakker/ http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-linda-bakker/#comments Wed, 08 Jun 2016 14:46:22 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=546 Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag trapt Linda Bakker af. Via een vriendin hoorde ik dat de musical verenging van Deventer een nieuw project begon en hiervoor opzoek was naar zangeressen. Bij elke nieuwe producties worden audities gehouden en is er […]

The post Beetje Stout: Linda Bakker appeared first on Deventer Musical.

]]>
Het project BeetjeStout zit erop. Tijd om terug te blikken…. Wie kunnen dit nu beter dan de deelnemers zelf? Vandaag trapt Linda Bakker af.

Via een vriendin hoorde ik dat de musical verenging van Deventer een nieuw project begon en hiervoor opzoek was naar zangeressen. Bij elke nieuwe producties worden audities gehouden en is er ruimte voor nieuw talent. Dankzij de motiverende woorden van mensen om mij heen heb ik mijn twijfels aan de kant gezet en de stoute schoenen aangetrokken.

Na hard oefenen samen met Hannah, een vriendin, gingen wij voor de eerste keer op auditie. Bij binnenkomst waren we een beetje onder de indruk van het hoge niveau van de mede auditanten, waarvan we het idee kregen dat zij al een familie vormde. Passen wij hier wel tussen, vroeg ik mij nog af. Na een stuntelige auditie kreeg ik even later dan toch een mailtje dat ik mee mocht doen. Ik vond het eng, spannend en vooral erg leuk dat ik mocht deelnemen aan dit project. Zelf wist ik nog niet helemaal wat het precies inhield, maar ik mocht zingen en dat is toch wel iets wat ik heel erg leuk vind om te doen.

Vanaf dat moment stonden de maandagavonden in het teken van de Deventer musical en werden we elke week een beetje stouter. Al snel kreeg ik ook door dat iedereen erg toegankelijk was voor nieuwe leden en ik voelde mij al snel deel worden van deze familie. Je kon jezelf zijn, mensen waren super bemoedigend en ik kreeg uitstekende feedback waardoor ik heel veel leerde. Lise Low zorgde ervoor dat we elke keer weer nieuwe zangtechnieken onder de knie kregen en maakte dat wij als groep gingen ‘blenden’. Het was leuk om te ervaren dat onze groep, onder vakkundige leiding van Monique en Lise, dit project kon vormen tot een geweldig stuk vol leuke en stoute momenten. Dankzij een werk weekend in de laatste weken hebben we alle losse nummers tot één mooi geheel kunnen maken. Er werd zelfs een dansgroep aan toegevoegd die zorgen voor nog meer variaties en zij gaven een extra dynamiek aan ‘een beetje stout’.

De dag van de voorstellingen vond ik wel spannend. Ik trad voor de eerste keer op voor familie en vrienden. Het laten zien waar je samen zo lang aan gewerkt hebt maakt je kwetsbaar, maar het is vooral een uitdaging om het publiek te laten genieten.
Ik hoopte maar dat ik mijn tekst niet zo vergeten en niet van het trapje zou vallen. Gelukkig heb ik mij staande kunnen houden en ik kon zelfs genieten, het leuk. Na de eerste voorstelling was het ook leuk te weten dat we ´avonds nog een keer mochten optreden in de hoop dat het dan nog beter zou gaan. Het publiek was enthousiast en ik vond het super leuk om op toneel te staan. Helaas was het na één vingerknip voorbij en zat ik met mijn nieuwe familie al weer na te praten met een lekker wijntje. Gezellig kletsend en herinneringen ophalen van die afgelopen maandagen.

Mijn maandagavonden zullen stil zijn zonder de muzikale mensen om me heen. Toch maar auditie gaan doen voor het volgende project?

Flyer-1971 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-177 Deventer_Musical_Peter_Lammers_Beetje_Stout_-172

 

The post Beetje Stout: Linda Bakker appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/beetje-stout-linda-bakker/feed/ 0
Tik Tak Tik Tak http://www.deventermusical.nl/tik-tak-tik-tak/ http://www.deventermusical.nl/tik-tak-tik-tak/#comments Mon, 30 May 2016 09:41:38 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=535 Nog maar een paar dagen en dan is Beetje Stout te zien in theater Bouwkunde. Wij hebben er enorm veel zin in en zijn ontzettend nieuwsgierig hoe dit programma ontvangen gaat worden door het publiek. Heb jij je kaarten al besteld? Koop NU de laatste kaarten: http://goo.gl/forms/nJ7z4DpweI

The post Tik Tak Tik Tak appeared first on Deventer Musical.

]]>
Nog maar een paar dagen en dan is Beetje Stout te zien in theater Bouwkunde. Wij hebben er enorm veel zin in en zijn ontzettend nieuwsgierig hoe dit programma ontvangen gaat worden door het publiek. Heb jij je kaarten al besteld? Koop NU de laatste kaarten: http://goo.gl/forms/nJ7z4DpweI

The post Tik Tak Tik Tak appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/tik-tak-tik-tak/feed/ 0
Nog geen kaartje? http://www.deventermusical.nl/532/ http://www.deventermusical.nl/532/#comments Sat, 28 May 2016 20:30:45 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=532 Maandag is de allerlaatste repetitie en dan gaan we zaterdag knallen in theater Bouwkunde! Koop NU de aller aller allerlaatste kaarten: http://goo.gl/forms/nJ7z4DpweI

The post Nog geen kaartje? appeared first on Deventer Musical.

]]>
Maandag is de allerlaatste repetitie en dan gaan we zaterdag knallen in theater Bouwkunde!

Koop NU de aller aller allerlaatste kaarten: http://goo.gl/forms/nJ7z4DpweI

The post Nog geen kaartje? appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/532/feed/ 0
DANS!!! http://www.deventermusical.nl/danzo/ http://www.deventermusical.nl/danzo/#comments Sun, 22 May 2016 17:01:27 +0000 http://www.deventermusical.nl/?p=520 Een musicalshow zonder dans is geen musical. Daarom zijn wij enorm blij met de dansers van Nancy van Essen-Stegeman. Samen hebben zij drie nummers voor hun rekening genomen. Een prachtig aanvulling op het programma ‪#‎beetjestout‬.Vandaag kregen wij tijdens het werkweekend een voorproefje!

The post DANS!!! appeared first on Deventer Musical.

]]>
Een musicalshow zonder dans is geen musical.

Daarom zijn wij enorm blij met de dansers van Nancy van Essen-Stegeman. Samen hebben zij drie nummers voor hun rekening genomen. Een prachtig aanvulling op het programma ‪#‎beetjestout‬.Vandaag kregen wij tijdens het werkweekend een voorproefje!

The post DANS!!! appeared first on Deventer Musical.

]]>
http://www.deventermusical.nl/danzo/feed/ 0