Vrijwilligers

Gepost op in de categorie Geen categorie

IMG-20140305-WA0004 (2)

Een vereniging of productiebedrijf kan niet zonder vrijwilligers en daarom willen wij ook op onze site even stilstaan juist bij deze mensen.

Iedere week is er flink wat bedrijvigheid in ons decorcentrum waar een enthousiaste ploeg vrijwilligers onder leiding van Bert bezig is met het decor van Moulin R. de musical. Ook zoekt Irma daar alle rekwisieten bij elkaar voor de productie en speurt zo nodig stad en land af voor juist die ene typemachine of ketting.
Tijdens bijna iedere repetitie is Marianne aanwezig als regie assistent. Zij noteert regie aanwijzingen, souffleert waar nodig en is deel van het productieteam. Zij is al jaren een vaste vrijwilliger die echt hart voor de vereniging heeft en heel wat ervaring heeft opgedaan.
Uit onze eigen deelnemers van het project is een kledingcommissie ontstaan die weer geholpen worden door wat mensen van buiten af. Bregtje coördineert dit alles en dat is een behoorlijke taak want kleding is ook zo’n belangrijk onderdeel straks op het podium.  De PR commissie bestaat bijna alleen uit deelnemers van het project Moulin R., Patricia heeft zich recent bij deze commissie als niet deelnemer het project aangesloten en wij zijn ook haar al echt dankbaar voor haar waardevolle inbreng. Ondertussen heeft de PR commissie al heel wat voor elkaar gekregen qua PR en sponsoring. Dan hebben we nog enkele vrijwilligers die later een actieve bijdrage gaan leveren zoals bijv. met de begeleiding van de ambassadeurs van cultuur, kap en make-up in de schouwburg straks en al dat soort dingen.
Daarnaast zijn er nog twee onmisbare vrijwilligers, Gunnar en Hugo, die het voor elkaar hebben gekregen om dit project leven in te blazen en de taak als bestuurders op zich te nemen. Gelukkig hebben zij nooit alle uren hoeven noteren die in deze productie zijn gaan zitten want dan schrikken we behoorlijk denk ik!

Wij zijn trots op al onze vrijwilligers en zijn ze ontzettend dankbaar voor al hun inzet!  Een prachtige ploeg mensen die samen met onze betaalde krachten onze CREW vormen.